Service Van Tekstenkoning

 • Zowel On-Page Als Off-Page

  Tekstenkoning schrijft elk soort tekst zowel on-page als off-page. Een on-page tekst staat op je eigen website en een off page tekst op een externe website.

 • Snel, Van Kwaliteit Voor Een Lage Prijs

  Tekstenkoning levert snel en op de afgesproken tijd jouw teksten. Wij garanderen teksten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 • Overzichtelijke Website

  Via onze website kun je precies aangeven welk soort tekst je graag wil hebben en ontvang je gelijk een prijsoverzicht. Op onze website kan je een eigen account aanmaken, zodat je een goed overzicht hebt van jouw bestellingen.

 • Vast Contactpersoon

  Bij Tekstenkoning krijg je te maken met een vast contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat de communicatie erg soepel verloopt!

Onze cijfers

klanten ontzorgt op het gebied van content

professionals in dienst

miljoen geschreven woorden per maand

jaar ervaring in de content branche

Waarom voor ons kiezen?

Blogteksten

Wist je dat blogteksten steeds meer een belangrijk onderdeel van jouw website zijn? En dat weblogteksten veel voor jou en jouw bedrijf/onderneming kunnen betekenen? Blogartikelen plaatsen heeft helaas pas zin als je het goed doet. Heb je er zelf geen tijd of passie voor? Gelukkig ben je dan bij Tekstenkoning op het goede adres, want wij doen het graag voor jou!

Tekstenkoning schrijft voor jou effectieve blogteksten

Bij Tekstenkoning weten wij wat (potentiële) klanten willen lezen, zolang het relevant is voor jouw website. Wij zien vaak terug in blogteksten dat er veel in wordt gepromoot over de website. Natuurlijk is een kleine promotie mooi meegenomen, maar toch is het zo dat lezers afknappen op reclame in blogteksten. Daarnaast kan de kwaliteit en geloofwaardigheid van de blogteksten dalen. Wij schrijven met ervaring en passie blogteksten die lezers amuseren en enthousiast maken over het desbetreffende onderwerp van jouw website.

Succesvolle blogteksten

Je kan nu wel denken dat blogteksten niet relevant zijn voor jouw bedrijf/onderneming, maar daar heb je het toch even mis. Met effectieve en creatieve weblogteksten kun je meer vaste lezers erbij krijgen,  de naamsbekendheid van jouw bedrijf wordt vergroot en je kunt genieten van een hogere waardering van jouw lezers en websitebezoekers.

Helaas ben je er met een blogartikel nog niet. Wees gerust, wij schrijven er graag meer voor jou. Het is namelijk belangrijk dat je regelmatig een blogartikel plaatst. Denk hierbij aan om de dag, dagelijks, of wekelijks. Tekstenkoning garandeert samen met de professionele schrijvers dat je effectieve en verzorgde blogteksten ontvangt, ongeacht hoeveel je er nodig hebt.

Blogteksten door Tekstenkoning 

Naast het schrijven van weblogteksten, bieden wij jou een super service. Je hebt bij ons een goede communicatie met een vast contactpersoon. Je ontvangt jouw weblogteksten snel en op tijd. Tekstenkoning garandeert op blogteksten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. De teksten worden zowel on-page als off-page geschreven. On-page teksten zijn teksten die op jouw website staan. Off-page teksten zijn teksten die buiten jouw website staan. Daarnaast kun je altijd goed terecht op de overzichtelijke website van ons. Hier kun je precies aangeven wat voor soort tekst je wil en ontvang je gelijk een prijsoverzicht. Mocht je nog verdere vragen over Tekstenkoning hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier de tarieven en plaats jouw bestelling.