Service Van Tekstenkoning

 • Zowel On-Page Als Off-Page

  Tekstenkoning schrijft elk soort tekst zowel on-page als off-page. Een on-page tekst staat op je eigen website en een off page tekst op een externe website.

 • Snel, Van Kwaliteit Voor Een Lage Prijs

  Tekstenkoning levert snel en op de afgesproken tijd jouw teksten. Wij garanderen teksten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 • Overzichtelijke Website

  Via onze website kun je precies aangeven welk soort tekst je graag wil hebben en ontvang je gelijk een prijsoverzicht. Op onze website kan je een eigen account aanmaken, zodat je een goed overzicht hebt van jouw bestellingen.

 • Vast Contactpersoon

  Bij Tekstenkoning krijg je te maken met een vast contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat de communicatie erg soepel verloopt!

Onze cijfers

klanten ontzorgt op het gebied van content

professionals in dienst

miljoen geschreven woorden per maand

jaar ervaring in de content branche

Waarom voor ons kiezen?

Linkbuilding teksten

Wat is linkbuilding?

Nu je de juiste content op je website hebt staan en de on-page teksten hebt geoptimaliseerd, is het tijd om aan de slag te gaan met linkbuilding. Door middel van linkbuilding stijgt de autoriteit van jouw website en word je beter gevonden in de zoekmachines van Google. Linkbuilding is samen met het schrijven van content zeer belangrijk wanneer je wilt scoren in Google. Dit moet wel op de juiste manier en daar willen wij jou bij helpen!

Kwalitatieve linkbuilding

Google hecht de laatste jaren meer waarde aan kwaliteit dan kwantiteit. Het is namelijk sinds 2019 al zo dat wanneer jij jouw website laat spammen met links je zelfs een penalty krijgt, met een lagere zoekpositie als gevolg. Google doet dit, omdat het tegenstrijdig is met het doel van Google. Google kijkt vooral naar de relevantie van de websites.

Waarom kies je Tekstenkoning voor linkbuilding?

Tekstenkoning is een professional bedrijf als het gaat om het schrijven van teksten voor linkbuilding. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou hier als geen ander mee helpen.

Bekijk hier de tarieven en plaats jouw bestelling.