Service Van Tekstenkoning

 • Zowel On-Page Als Off-Page

  Tekstenkoning schrijft elk soort tekst zowel on-page als off-page. Een on-page tekst staat op je eigen website en een off page tekst op een externe website.

 • Snel, Van Kwaliteit Voor Een Lage Prijs

  Tekstenkoning levert snel en op de afgesproken tijd jouw teksten. Wij garanderen teksten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 • Overzichtelijke Website

  Via onze website kun je precies aangeven welk soort tekst je graag wil hebben en ontvang je gelijk een prijsoverzicht. Op onze website kan je een eigen account aanmaken, zodat je een goed overzicht hebt van jouw bestellingen.

 • Vast Contactpersoon

  Bij Tekstenkoning krijg je te maken met een vast contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat de communicatie erg soepel verloopt!

Onze cijfers

klanten ontzorgt op het gebied van content

professionals in dienst

miljoen geschreven woorden per maand

jaar ervaring in de content branche

Waarom voor ons kiezen?

SEO teksten

Als je een goede SEO tekst wil schrijven, moet je rekening houden met twee dingen: de teksten moeten SEO-proof zijn en de teksten moeten duidelijk leesbaar zijn voor de lezer. Dat tweede punt is een valkuil voor het schrijven van SEO teksten. Als je je heel erg wil houden aan de SEO-criteria, dan kan het vaak zo zijn dat zinnen niet kloppen, er veel zoekwoorden in één zin staan en het hele verhaal niet duidelijk wordt voor de lezer. De bezoeker leest met moeite de teksten, vindt het er onprofessioneel uitzien en snap te tekst niet. Bij Tekstenkoning willen we jou graag helpen met het schrijven van SEO teksten zodat je tekst SEO-proof is én de lezer geen moeite heeft met het lezen.

Waarom SEO teksten?

SEO teksten zijn belangrijk voor je bedrijf/onderneming. Een tekst die SEO-proof is zorgt ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines van Google en een hogere ranking in de zoekresultaten zorgt voor meer bezoekers op jouw website. Tekstenkoning wil het schrijven van dit soort teksten graag voor jou doen, zodat je snel kan profiteren van de grote voordelen. Daarnaast leidt de hogere conversie uiteindelijk tot groeiende omzetcijfers. Met krachtige teksten krijgen je bezoekers ook een goed gevoel als ze op jouw website zitten en kan jij je onderscheiden van de concurrent.

SEO teksten door Tekstenkoning 

Naast het schrijven van dit soort teksten, bieden wij jou een super service. Je hebt bij ons een goede communicatie met een vast contactpersoon. Je ontvangt jouw teksten snel en op tijd. Tekstenkoning garandeert op teksten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. De teksten worden zowel on page als off page geschreven. On page teksten zijn teksten die op jouw website staan. Off page teksten zijn teksten die buiten jouw website staan. Daarnaast kun je altijd goed terecht op de overzichtelijke website van ons. Hier kun je precies aangeven wat voor soort tekst je wil en ontvang je gelijk een prijsoverzicht. Mocht je nog verdere vragen over Tekstenkoning hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier de tarieven en plaats jouw bestelling.