Service Van Tekstenkoning

 • Zowel On-Page Als Off-Page

  Tekstenkoning schrijft elk soort tekst zowel on-page als off-page. Een on-page tekst staat op je eigen website en een off page tekst op een externe website.

 • Snel, Van Kwaliteit Voor Een Lage Prijs

  Tekstenkoning levert snel en op de afgesproken tijd jouw teksten. Wij garanderen teksten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 • Overzichtelijke Website

  Via onze website kun je precies aangeven welk soort tekst je graag wil hebben en ontvang je gelijk een prijsoverzicht. Op onze website kan je een eigen account aanmaken, zodat je een goed overzicht hebt van jouw bestellingen.

 • Vast Contactpersoon

  Bij Tekstenkoning krijg je te maken met een vast contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat de communicatie erg soepel verloopt!

Onze cijfers

klanten ontzorgt op het gebied van content

professionals in dienst

miljoen geschreven woorden per maand

jaar ervaring in de content branche

Waarom voor ons kiezen?

Teksten herschrijven

Waarom een tekst herschrijven? 

Het kan soms lastig zijn om los te komen van een bestaande tekst. Je zit vast aan de woorden die je hebt staan, maar toch moet het anders en/of beter. Of, je hebt er helemaal geen tijd voor om je teksten te herschrijven. Een tekst laten herschrijven kan een goed idee zijn als er een tijd geen aandacht aan is gegeven, het niet meer up-to-date is of de teksten niet meer bij de website passen. Wanneer je de teksten laat herschrijven, dan verbeter je je website. De boodschap blijft hetzelfde, maar de manier waarop je de boodschap laat overkomen is een wereld van verschil

Teksten laten herschrijven door Tekstenkoning 

Tekstenkoning wil jou zo goed mogelijk helpen en ervoor zorgen dat de teksten op je website weer in orde zijn.  Daarnaast bieden wij jou de beste service. Je krijgt bij ons namelijk te maken met een vast contactpersoon. Tekstenkoning garandeert op herschreven teksten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. De teksten worden zowel on-page als off-page geschreven. On-page teksten zijn teksten die op jouw website staan, off-page teksten zijn teksten die buiten jouw website staan. Mocht je nog verdere vragen over Tekstenkoning hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier de tarieven en plaats jouw bestelling.