Teksten herschrijven

Het hebben van een mooie website is natuurlijk belangrijk. Denk hierbij aan het design en de snelheid. Echter is er een onderdeel van je website dat nog belangrijker is en dat zijn de teksten. Heb jij momenteel een mooie website, maar zijn de teksten niet goed? Dan is het zeker een goed idee om deze teksten te laten herschrijven en wij kunnen jou daarbij helpen. Is jouw eigen Nederlands niet heel goed en heb je hier een expert voor nodig? Ook dan staan we voor je klaar. Tekstenkoning biedt de dienst teksten herschrijven aan en wij kunnen ervoor zorgen dat de teksten op jouw website naar een veel hoger niveau gebracht worden. Onze experts kunnen werkelijk over ieder onderwerp schrijven, tevens zorgen wij ervoor dat de teksten goed passen bij waar jouw onderneming voor staat!

Wil je zo snel mogelijk teksten laten herschrijven door een professionele copywriter? Klik dan hier! Ben jij benieuwd waarom content zo belangrijk is, hoe je goede content schrijft en waarom je voor ons moet kiezen? Lees dan verder!

Teksten herschrijven door Tekstenkoning

Teksten herschrijven? Kies dan voor Tekstenkoning! Keer op keer staan wij weer klaar voor onze klanten en dit doen wij door kwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen. De teksten die wij schrijven lezen soepel weg, bevatten geen spelfouten en zijn zoals gezegd betaalbaar! Echter is dit niet het enige waar wij in uitblinken. Service vinden wij namelijk ook zeer belangrijk. Wanneer je met Tekstenkoning in zee gaat krijg je te maken met een vast contactpersoon.

Een vast contactpersoon

Teksten herschrijven door Tekstenkoning betekent ook dat je te maken krijg met een vast contactpersoon. Je contactpersoon staat iedere dag weer voor je klaar en zal ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt op al je vragen. Ook is je vaste contactpersoon de persoon die de teksten voor je schrijft. Mocht het gaan om grote aantallen, dan zullen er meerdere schrijvers worden ingeschakeld, echter is je vaste contactpersoon de persoon die de teksten zal controleren en aanpassen mocht dit nodig zijn. Feit is dat dit er in ieder geval voor zorgt dat jij precies weet wat je kunt verwachten!

Snelle levering

Mocht je met Tekstenkoning in zee gaan, dan betekent dit ook dat je te maken krijgt met snelle levering. Doorgaans leveren wij opdrachten binnen 5 werkdagen. Mocht het om zeer grote aantallen gaan, dan geven we duidelijk aan wanneer we kunnen leveren. Feit is dat we altijd ons best doen om zo snel mogelijk te leveren. Tevens houden we je altijd op de hoogte zodat je precies weet wanneer je de teksten kunt verwachten en dat is wel zo fijn!

Jarenlange ervaring

Onze schrijvers hebben jarenlange ervaring en ook dit zorgt ervoor dat wij kwaliteit leveren. Teksten herschrijven is iets wat wij al zeer lang doen en keer op keer zorgen wij er weer voor dat we tevreden klanten krijgen. Ben jij benieuwd naar welke kwaliteit wij leveren? Neem dan contact met ons op voor een proefopdracht. Tekstenkoning laat jou graag zien wat we je kunnen bieden en hoe goed wij jou kunnen helpen.

Wij onderscheiden ons van de concurrentie

Wij onderscheiden ons van onze concurrenten en dit doen wij doordat wij erg veel waarde hechten aan bovenstaande punten. Graag vatten wij deze punten nog even voor je samen zodat je precies weet waarom je je teksten moet laten herschrijven door Tekstenkoning. Wanneer je kiest voor Tekstenkoning dan kan je gebruik maken van de volgende voordelen:

  • Zeer goede kwaliteit
  • Snelle levering
  • Een vast contactpersoon
  • De beste communicatie
  • Scherpe prijzen
  • Een betrouwbare partner

Een betrouwbare partner

Bovenstaand hebben we een opsomming gemaakt van de voordelen van Tekstenkoning. Wil jij je teksten laten herschrijven door Tekstenkoning, dan krijg je te maken met een betrouwbare partner. Keer op keer doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat wij afspraken nakomen en echt klaar staan voor onze klanten. Als bedrijf zijnde hebben wij zeer veel ambitie en dit blijkt ook uit het feit dat wij zeer veel tevreden klanten hebben.

Teksten laten herschrijven door Tekstenkoning, hoe gaat dit proces?

Teksten herschrijven met behulp van Tekstenkoning? Maak dan een account aan op ons platform, dit is overigens niet noodzakelijk maar wel erg handig. Doordat je een account aanmaakt weten wij precies wie jij bent en kunnen we onze service aanpassen op basis van jouw wensen. Nadat we een tekst voor je hebben geschreven weten we wat jouw wensen zijn en doordat je een account hebt kunnen wij er de volgende keer weer voor zorgen dat je de beschikking krijgt over zeer goede content. Tevens wordt er meteen een vast contactpersoon aangewezen en dit zorgt voor een hoop duidelijkheid.

Heb je een account aangemaakt? Ga dan naar Bestellen toe. Hier vind je verschillende soorten diensten. Zo kan je hier kiezen voor teksten herschrijven, maar bijvoorbeeld ook voor het laten schrijven van blog artikelen. Klik vervolgens op de juiste dienst en kies voor de kwaliteit waar je naar op zoek bent. Doe een bestelling en wij nemen snel contact met je op!

Verschillende betaalmogelijkheden

Doe je een bestelling, dan kan je gebruikmaken van verschillende betaalmogelijkheden. Zo zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om met behulp van een verzamelfactuur te betalen. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om met behulp van een bankoverdracht of met PayPal te betalen. Kies jij er liever voor om je betaling met iDEAL te doen? Dan kan dat uiteraard ook!

Neem contact met ons op

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen en heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of plan een vrijblijvend gesprek met ons in. Contact opnemen kan zowel telefonisch, per e-mail als het behulp van het contactformulier!